Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 грудня 2021 року 16:29

Лубенські рятувальники разом з поліцейськими, та соціальними працівниками провели рейд житловим сектором Пирятинської територіальної громади

Рятувальники продовжують нагадувати про важливість дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема під час користування електричними та газовими приладами, пічним опаленням. 

Так, 13 грудня інспекторами Лубенського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області, інспектором сектору ювенальної превенції Лубенського РВП та працівниками Пирятинського центру надання соціальних послуг Пирятинської міської ради  провели рейд житловим сектором Пирятинської громади.

Під час профілактичного рейду особливу увагу було приділено вразливим групам населення. Рятувальники роз’яснили правила пожежної безпеки у побуті та на прикладі конкретних будинків надали рекомендації щодо покращення протипожежного стану помешкань. Фахівці ДСНС наголошували, що пожежна безпека залежить від свідомого ставлення до елементарних правил безпеки.

Наостанок рятувальники вручили громадянам листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.

Шановні мешканці, пам’ятайте, що лише дотримання правил безпеки життєдіяльності, у тому числі і пожежної безпеки дозволить уникнути біди!

                                                                                         

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua