Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 грудня 2021 року 16:31

Міський голова зустрівся з представниками учнівського самоврядування

Сьогодні в Пирятинському ліцеї відбулася зустріч міського голови Андрія Сімонова з представниками учнівського самоврядування. Захід приурочили Дню місцевого самоврядування, який відзначався в Україні 7 грудня. На початку зібрання школярі привітали очільника громади з професійним святом та побажали успіху в досягненні всіх поставлених цілей задля розквіту Пирятинщини.

Президент ліцею Яна Гордієнко також привітала учасників учнівського самоврядування. Відзначила, що тут зібралися ті люди, які не стоять осторонь ні шкільного, ні громадського життя. Тому найактивніші були нагороджені грамотами.

Розпочалась розмова міського голови і учнів із знайомства. Андрій Сімонов розповів про себе та свою роботу. Відзначив, що не завжди все відбувається так, як хочеться. Тому важливо ставити цілі відповідно до своїх можливостей і поступовими кроками досягати вершин. І якщо дійсно любити справу, яку робиш, незважаючи на невдачі, то все неодмінно вдасться.

Щира розмова захопила старшокласників. Діти задавали питання як про роботу, так і про особисте життя. І кількагодинний діалог промайнув, як одна мить. Тому всі домовились про ще одну зустріч.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua