Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 грудня 2021 року 15:33

Члени виконкому розглянули ряд цільових програм на наступний рік

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Більшість питань стосувалася схвалення цільових програм на наступний рік. Найбільше обговорень викликала Програма розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській громаді на 2022 рік. Загальний обсяг фінансування будівництва, реконструкції, капітального і поточного ремонту проїзної та пішохідної частини вулиць та утримання доріг загального користування місцевого значення передбачається в розмірі 15 мільйонів.

В наступному році планується капітальний ремонт вулиці Європейська, будівництво тротуару в сквері “Берізки” в районі автостанції та капітальний ремонт тротуару на розі вулиць Соборна і Європейська. Крім цього, поточний ремонт вулиць Пирятина й сіл громади та тротуарів міста. У членів виконкому виникали питання щодо відсутності в переліку на ремонт віддалених вулиць. Порушено питання ремонту мосту між Теплівкою та Смотриками.

Секретар міської ради Сергій Пазюк зауважив, що Програма обговорюватиметься на засіданнях профільних депутатських комісій. Всі зауваження та пропозиції будуть розглянуті депутатами і буде запропонований остаточний проєкт рішення, що затверджуватиметься на сесії міської ради.

На розгляд членів виконкому було винесено питання про видачу лікарям КП “Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради” спеціальних ордерів на вселення у службове житло в Пирятині. Варто зазначити, що дві з них були придбані в цьому році за рахунок бюджету громади.

Крім цього, було розглянуто та прийняті рішення з соціальних, житлово-комунальних та інших питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua