Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 грудня 2021 року 07:26

День місцевого самоврядування!

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, ветерани місцевого самоврядування, колеги!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.
Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для їх проживання. Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів, умілих організаторів, які в наш нелегкий час, не зважаючи на труднощі, переймаються проблемами людей. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є значним внеском у розвиток держави.
Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане гарним прикладом для кожного із нас.
Бажаю усім, хто працював та працює на благо громади, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи будуть і надалі вашими порадниками в усіх добрих починаннях на благо громади!
Андрій Сімонов, міський голова

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua