Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 грудня 2021 року 15:11

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

 

Міжнародний день людей із інвалідністю, який світова спільнота відзначає 3 грудня, не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності й благополуччя, він акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

3 грудня в теплій, дружній атмосфері зустрілися члени Пирятинського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів ,,Союзу організацій інвалідів України“ (голова Олег Сімон) для того, щоб підвести підсумки 2021 року та обговорити плани на наступний рік.

Секретар міської ради Сергій Пазюк вручив грамоти Пирятинської міської ради активним членам громадської організації. Всі учасники заходу отримали подарунки. Захід відбувся за сприяння Церкви християн віри євангельської.

Також сьогодні було відзначенно переможців та учасників онлайн-конкурсу «Творча сім’я – моя Родина і Я“, до участі в якому запрошувалися сім’ї, які виховують дітей з особливими освітніми потребами та інвалідністю до 18 років та проживають на території Пирятинської міської територіальної громади.

Перемогу в конкурсі здобула родина Рішко, друге місце посіла родина Динис, третє - сім’я Шокало-Бутрим. Родина Коженкових отримала відзнаку за проявлену креативність, сім’я Нехаєвих – за оригінальність. Всіх учасників було нагороджено подарунками, які вручила заступник міського голови Тамара Коваленко. Вона висловила слова подяки за активну життєву позицію та участь у громадському життя всім конкурсантам.  

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua