Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 грудня 2021 року 14:23

Відзначили Міжнародний день волонтерів

5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році. З початком військових дій на Сході для України цей день, як ні для якоїсь іншої держави, став актуальним. Саме завдяки волонтерам, їх самовідданій роботі сотні тисяч українців, які в силу різних подій, обставин, змушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обходиться кожен день життя. Саме від волонтерів українська армія отримала і продовжує отримувати потужну підтримку досі.

Зі словами подяки до волонтерів, які з року в рік допомагають військовим звернувся міський голова Андрій Сімонов. «Ви прийшли на допомогу нашим військовим в той час, коли держава була не готова до тих викликів, з якими зіткнулася, - підкреслив він. – І досі, завдяки вашому ентузіазму, небайдужості, наші військові відчувають тепло і турботу». Окрім цього, він вручив грамоти міської ради підприємцям: Ігорю Стічу, Галині Даниленко, Миколі Натяглому та Тетяні Плис.

Медалі «Сильному духом» командир військової частини А-1499 Анатолій Блажко вручив Максиму Рогову, Юрію Данилюку, Сергію Довбишу, пам’ятною медаллю «За волонтерську діяльність» відзначено Анатолія Завору. Грамотами за неоціненну допомогу відзначено Миколу Коломійця, Тамілу Богатир, Вадима Сокура, Олену Шарко, Аксану Сокур, Олександра Оніщенка, Олега Щегельського, Армена Шахарьянца, подяками - В’ячеслава Лущика та Романа Донченка. Подарункові сертифікати «Золотій людині» вручено Світлані Німець та Олені Тарановій.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua