Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 листопада 2021 року 13:27

Обмін досвідом у сфері поводження з відходами

Фахівці міської ради взяли участь в онлайн вебінарі “Poltava GreenTech”, що проходив в рамках Глобального проєкту “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”. Зустріч була зосереджена на обміні інформацією та розширенні партнерських відносин для реалізації Регіонального плану управління відходами Полтавської області до 2030 року.

Місяць тому вже проходила подібна зустріч, де міський голова Андрій Сімонов представив досвід поводження з відходами в Пирятинській громаді. Цього разу учасники вебінару мали можливість ознайомитися з поетапним запровадженням роздільного збору відходів та паралельною розбудовою потужностей для рециклінгу в країнах південно-східної Європи. Зокрема, Румунії та Сербії. Свій досвід збору роздільного сміття також представила Чорнухинська громада.

У вебінарі брали участь представники Федерального міністерства довкілля, захисту природи та безпеки ядерних реакторів Німеччини та Міністерства розвитку громад на території України, Полтавської обласної державної адміністрації, національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”, Німецького Партнерства RETech і Глобального проєкту GIZ, голови громад-партнерів з Новооржицього, Гребінки, Чорнух.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua