Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 листопада 2021 року 09:58

Плануються зміни в Положенні про стипендії міської ради обдарованим дітям

Відбулося засідання комісії з присудження стипендій обдарованим дітям Пирятинської міської територіальної громади. Учасники зібрання обговорили пропозиції закладів освіти щодо внесення змін до Положення про стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської територіальної громади.

Запропоновано включити до проєкту Положення про стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської територіальної громади зміни: збільшити кількість стипендіатів до 30; у мистецькій галузі зазначити напрямки: образотворчий та декоративно-ужитковий, інструментальний та вокальний жанри; додати інтелектуальні конкурси всеукраїнського рівня;  оцінювати досягнення вихованців у всеукраїнських конкурсах та фестивалях, які внесені до реєстру дитячих та юнацьких міжнародних та мистецьких конкурсів та фестивалів; передбачити одноразову грошову винагороду за високі бали ЗНО.

Комісією рекомендовано відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради підготувати проєкт рішення щодо внесення змін до Положення про стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської територіальної громади для розгляду на черговій сесії міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua