Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 листопада 2021 року 13:46

На засіданні виконавчого комітету встановили тарифи теплопостачальним компаніям

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комету Пирятинської міської ради.

Відповідними його рішеннями було підтримано внесення змін до програм медичної галузі. Зокрема, мова йде про Програму запобігання поширення пандемії вірусних інфекцій на території Пирятинської міської територіальної громади комунальним підприємством „Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ на 2020-2021 роки, до якої запропоновані зміни в частині дофінансування придбання кисню та його транспортування до лікарні на загальну суму 400 тисяч гривень. В контексті обговорення програми секретар ради Сергій Пазюк проінформував, що ситуація з фінансуванням так званого ковідного пакета по лікарні напружена – НСЗУ лише частково оплатила надані хворим на COVID-19 послуги у попередні періоди. З цього приводу до НСЗУ готуються відповідні звернення.

Підтримав виконком і зміни до інших діючих нині програм, зокрема, освітянського спрямування, комунального напрямку, галузі спорту, охорони навколишнього природнього середовища тощо.

Заслухали та підтримали члени виконавчого комітету і питання про внесення змін до бюджету громади на поточний рік та звіт про його виконання за 9 місяців поточного рокую.

Рішенням виконавчого комітету встановлено тарифи на теплову енергію двом постачальникам, що надають послуги на території міста: ТОВ «АХІМ ЕНЕРДЖІ» (підприємство надає послугу ЦТЕ №3 КП „Укрспецзв’язок“) та ТОВ «Наше тепло» на теплову енергію на постачання її Пирятинській лікарні та до адмінбудівлі Пирятинської міської ради.

Великий блок питань, розглянутих на засіданні, стосувався заслуховування звітів про виконання фінансових планів та господарську діяльність комунальних підприємств Пирятинської міської ради. Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на поховання, про взяття на квартирний облік та інші.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua