Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 листопада 2021 року 09:25

Відбувся Всеукраїнський фермерський форум

Фермери Пирятинської громади та фахівці сектору агропромислового розвитку управління економіки та агропромислового розвитку виконкому міської ради 18 листопада взяли  участь у Всеукраїнському фермерському форумі „Актуальні напрями державної підтримки агросектору?, приуроченому до Дня працівників сільського господарства. Захід відбувся за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, обласних державних адміністрацій, Всеукраїнського Конгресу Фермерів, Всеукраїнської асоціації громад, інших профільних асоціацій.  

З вітальним словом та словами подяки до фермерів та аграріїв звернулися: міністр агрополітики і продовольства Роман Лещенко, міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко, народний  депутат Мар?ян  Заблоцький, експерт з питань управління земельними ресурсами Проекту USAID „Підтримка аграрного і сільського розвитку? Сергій Кубаха, голова Всеукраїнської асоціації громад Володимир  Кучма.

У форматі ZOOM-конференції відбулося пряме спілкування  керівництва центральних органів виконавчої влади, народних депутатів України, експертів з фермерами та аграріями. Було розглянуто актуальні напрями державної підтримки в аграрному секторі.  Фермери та учасники форуму мали змогу отримати відповіді на питання, які їх цікавили. Зокрема, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький запевнив, що існуючі програми державної підтримки аграрного сектору економіки діятимуть і у наступному році.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua