Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 листопада 2021 року 09:54

Продовжуємо готуватися до впровадження Шкільного громадського бюджету

16 листопада працювала онлайн-лабораторія громадської участі „UChange SPB LIVE: Школа мрії. Пирятин. Організуємо шкільний громадський бюджет“. У заході взяли участь відповідальні за впровадження шкільного громадського бюджету, фахівці шкіл і відділу освіти, молоді та спорту міської ради, школярі, представники батьківської спільноти й шкільного самоврядування. Олександра Хворостян, координатор Шкільного громадського бюджету від відділу освіти, молоді та спорту, розповіла про конкурсну комісію та етапи Шкільного громадського бюджету. Юлія Жерліцина, консультантка Ради Європи, акцентувала увагу на тому, як організувати та провести якісну промокампанію проєкту та шкільного громадського бюджету на рівні школи.

Впродовж трьох годин школярі вивчали функціонал координаційної ради та шкільної робочої групи, презентували власні проєкти та отримали рекомендації експертів та авторів-практиків щодо кошторису, а у форматі інтерактивної гри „UChange LIVE: Школа мрії“ - доопрацювали їх.

Інтерактивний навчальний онлайн-воркшоп проходив за підтримки проєкту ПРООН „Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні“, який реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та впроваджується за методикою Ради Європи „Інструментарій: шкільний громадський бюджет“. Методика розроблена в межах проєкту „Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні“ в партнерстві із відділом освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради та ГО „Форум розвитку громадянського суспільства“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua