Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 листопада 2021 року 16:36

Працювали депутатські комісії

 

Проведенням двох профільних депутатських комісій стартувала сьогодні підготовка до чергової сесії міської ради, яка відбудеться 24 листопада.

Так, членами комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності було підтримано проєкт рішення щодо внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік. Зміни заплановано внести в частині додавання до Плану кількох діючих програм – лише за такої умови ці програми можуть бути профінансовані з бюджету громади.

Погодили члени комісії і зміни до діючих програм. До Програми розвитку фізичної культури та спорту місцевого осередку ВФСТ «Колос» запропоновано зміни щодо перерозподілу коштів всередині програми – деякі заходи, на фінансування яких виділялися кошти, не відбулися, тому їх розробником програми пропонується використати на придбання бензокіс, комп’ютера та на виплату заробітної плати (у зв’язку зі збільшенням мінімальної зарплатні з грудня).

Під час засідання комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ заслухано інформацію про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Пирятинської міської ради та про внесення змін до Статуту Пирятинської школи мистецтв.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua