Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 листопада 2021 року 16:11

Пирятинські школярки – серед переможців відкритого конкурсу з інформаційних технологій

Нещодавно відбувся обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій, який проводили дистанційно.

Змагання були націлені на стимулювання інтересу дітей до поглибленого вивчення інформаційних технологій, поширення і впровадження сучасних прийомів і методів навчання в навчально-виховний процес гуртків інформаційно-технічного профілю.

До конкурсу долучилися 34 учасники в трьох номінаціях: офіс-менеджмент, веб-дизайн, програмування. Конкурсні роботи претендентів на перемогу, відповідно до номінацій, складалися з презентації в Microsoft Office „Мій населений пункт“, проєкту навчально-освітнього веб-сайту або сайту „Мої захоплення“ з використанням мови НТМL та розгорнутого програмного проєкту з використанням середовищ: Pascal, Borland Delphi Explorer, Visual Studio Express Edition, GNU С++, Lazarus.

5 листопада визначено переможців конкурсу, у числі призерів – і вихованці Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості: друге місце в номінації „Програмування“ посіла Дар’я Доценко; також друге місце в номінації „Веб-дизайн“ отримала Вероніка Бей; третє місце в номінації „Офіс-менеджмент“ у Катерини Богомаз. Усі дівчата – учениці Пирятинського ліцею. Вітаємо учнівську молодь Пирятинщини з високими результатами на відкритому конкурсі з інформатики!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua