Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 листопада 2021 року 15:36

Дистанційне навчання продовжили до 21 листопада

Продовжити дистанційне навчання школярів 1-11 класів усіх закладів освіти до 21 листопада, посилити карантинні вимоги до пасажироперевезень в громаді, створити рейдові групи для перевірки суб’єктів господарювання на предмет дотримання карантинних обмежень,  - такі основні підсумки засідання комісії з ТЕБ і НС, що відбулося сьогодні.

«Ситуація із поширенням захворювання на коронавірус у громаді продовжує бути стабільно складною», - на цьому наголосила на початку засідання заступник міського голови Тамара Коваленко. На сьогодні на стаціонарному лікуванні у Пирятинській лікарні перебуває 54 хворих з підтвердженим діагнозом коронавірус, заповненість ліжкомісць, передбачених для лікування ковід-хворих, становить 90% (всього відділення лікувального закладу розраховані на одночасне перебування 60 таких осіб). Протягом останніх двох днів зафіксовано 75 нових випадків захворювання на коронавірус, за два останні тижні – 292 нових випадки. Приріст захворюваності складає 73,98%. На даний час активно хворих – 442 особи. За даними педіатрів, що здійснюють свою практику у Пирятині, з проявами респіраторних хвороб наразі 171 дитина (це діти, які зверталися за допомогою до лікарів).

Тамара Коваленко наголосила, що міська рада отримала листа від РНБО щодо введення додаткових протиепідемічних заходів та обмежень на території громади та рішення регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Полтавської області щодо посилення вимог  до пасажироперевезень. Громадським транспортом мають право користуватися пасажири за наявності довідок про щеплення, сертифікатів про вакцинацію, ПЛР-тестів.

Окрім цього, рішенням комісія з питань ТЕБ і НС створено рейдові групи з перевірки суб’єктів господарювання на предмет дотримання карантинних вимог на території громади. Також комісія рекомендувала посилити вимоги до проведення спортивних змагань, які можуть відбуватися виключно на свіжому повітрі.

На засідання розглянули і питання щодо забезпечення безперебійного функціонування лікарні в умовах можливого відключення електроенергії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua