Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 серпня 2021 року 16:30

В Пирятині вшанували пам'ять загиблих захисників України

Сьогодні у клубі громадського діалогу відбувся захід, приурочений вшануванню пам’яті загиблих захисників України. Захід, організований публічною бібліотекою спільно із відділом соціального захисту та охорони здоров’я міськради, зібрав членів родин загиблих учасників АТО, військових. Долучився до його проведення і міський голова Андрій Сімонов.

«Жодна наша допомога і підтримка, яку ми здійснювали досі і здійснюватимемо надалі, не допоможе загоїти душевні рани від утрат ваших рідних», - відзначив міський голова, звертаючись до матерів, дружин, дітей загиблих пирятинців. Від імені членів родин загиблих слово взяла Любов Гуревич – мама Івана Олійника, яка подякувала присутнім за пам'ять про сина.

Бібліотекар Алла Кабушка розповіла присутнім про кожного із загиблих пирятинців – Максима Аранчія, Віталія Білька, Бориса Козака, Андрія Конопльова, Олександра Шляхтича, Анатолія Курочку, Івана Олійника, Юрія Стрельцова, Станіслава Таранця. Їх пам'ять присутні вшанували хвилиною мовчання. Авторський вірш присутнім прочитав Максим Алекперов, а Андрій Клименко виконав пісні в пам'ять про загиблих.

По завершенні урочистої частини присутні в неформальній обстановці поспілкувалися з міським головою, зокрема, обговорили питання облаштування пам’ятного знаку. Кожній із родин було вручено подарунок, придбаний за кошти бюджету громади.

Перед проведенням заходу спеціалісти відділу соціального захисту та охорони здоров’я спільно із членами родин загиблих відвідали їхні могили.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua