Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 серпня 2021 року 12:55

Визначено першого володаря Кубку Героя України Андрія Конопльова

Сьогодні в селі Терешки Полтавського району відбувся Всеукраїнський патріотичний забіг із легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України!». Захід традиційно відбувається напередодні Дня пам’яті захисників України 29 серпня, оскільки цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше українських воїнів за весь час війни на Донбасі. Акція «Шаную воїнів, біжу за героїв України» – це можливість пробігти дистанцію за захисників, які загинули в АТО/ООС, подякувати та підтримати родини героїв, об’єднати ветеранів та діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та всіх небайдужих українців навколо цінностей державності, незалежності, вшанування пам’яті героїв. Кожен учасник має змогу пробігти обрану ним дистанцію у 2, 5 або 10 кілометрів із закріпленим на футболці ім’ям знайомого або незнайомого воїна, який віддав життя за Україну.

Учасники забігу – члени родин загиблих бійців, ветерани, волонтери та всі  небайдужі громадяни, представники тергромад, військові, поліцейські. До участі у заході долучилася і делегація від Пирятинської громади - Дмитро Бондар, Михайло Король, Дмитро Буровцев, Олег Солонський, Антон Кузнецов.

Після завершення заходу відбувся футбольний матч на Кубок Героя України Андрія Конопльова. За перемогу у матчі боролася команда Пирятинської громади та футбольна команда «Сокіл» Полтавського гарнізону. З рахунком 3:1 перемогу здобули полтавські футболісти, які і стали першими володарями Кубку.

Делегацію Пирятинської громади очолив міський голова Андрій Сімонов, долучилися до заходу і родина Андрія Конопльова, зокрема його дружина Галина та син Олексій.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua