Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 серпня 2021 року 15:16

Урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Незалежності

Головною частиною святкування 30-ї річниці Незалежності України в Пирятині були урочистості на головній сцені заходу. “Наша країна пройшла важкий шлях і подолала його гідно. Не зважаючи на всі перепони, наша держава рухається вперед. Я бажаю, щоб ми щиро вірили в те, що все в нас буде добре і Україна буде однією із найбільш розвинених країн та пам’ятали, що успіх залежить від кожного з нас”, - відзначив міський голова Андрій Сімонов у своєму виступі.

З нагоди свята очільник громади вручив грамоти міської ради за патріотизм, відданість національній ідеї, вагомий особистий внесок у становлення державності Олександру Гриві, Івану Близнюку, Віктору Мінкіну, Григорію Сапсаю та Петру Григоренку. Останній поділився спогадами про події та людей, які брали активну участь у становленні української державності на теренах нашого краю. З вітальним словом до присутніх звернувся також і командир військової частини Анатолій Блажко та побажав нашій країні миру.

Грамотами міської ради та подарунковими сертифікатами на суму 3000 грн нагороджені родини загиблих захисників Андрія Конопльова та Максима Аранчія. За вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету й територіальної цілісності України, виконання професійних обов’язків грамоти міської ради отримали Олег Безбородов, Олег Борисов, Сергій Мишко, Олег Сай, Юрій Хоменко. Нагороду також отримав завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії КП „Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ Євгеній Мишко.

Візнаки організації ветеранів України “Почесний ветеран” отримали Василь Миленко та Іван Сухачов.

Неймовірне враження на присутніх справила постановка “Становлення України. Ти у мене єдина”, де вихованці театрального гуртка Пирятинського КГЦ та хореографічного колективу VITAMIN продемонстрували в номері шлях незалежності країни довжиною 30 років. Дехто з присутніх не стримували сліз.

Приємним подарунком для пирятинців та гостей свята стали виступи пісенно-танцювального ансамблю “Полтава” Полтавської обласної філармонії разом із заслуженими артистками Валентиною Колісник і Наталією Іванченко та етно-фольк гурту KOLO DIY. Під час виступу останніх вже ніхто не сидів на місці. Кульмінацією заходу стала запальна дискотека від MASTER DJ.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua