Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 серпня 2021 року 11:46

Пирятинці відзначили 30 років Незалежності України

Святкування відбувалося на Майдані Незалежності і розпочалося із Всеукраїнської акції, що проходила в рамках національної арт-події “Молодь inUA”. Пирятинська молодіжна рада разом із небайдужими молодими людьми громади долучились до створення малюнку, який незабаром буде виставлено Програмою USAID “Мріємо та діємо” на онлайн-голосування і можливо саме він стане переможцем проєкту та завдяки організаторам перетвориться у мурал.

Для шкільної молоді було організоване активне дозвілля – військово-патріотична гра “Лазертаг”. І дівчата, і хлопці тренували та демонстрували свою майстерність зі стрільби.

Для найменших відвідувачів свята працювали аніматори, атракціони, а біля міського фонтану на малечу та їхніх батьків чекав фестиваль веселих фарб. На учасників заходу чекали конкурси, вікторини, танці, пісні та посипання фарбами. Веселились і дорослі, й малі.

Старших відвідувачів свята розважали інструментальні ансамблі Школи мистецтв та Пирятинського культурно-громадського центру. Діяла виставка військової та сільськогосподарської техніки, де кожен міг оглянути агрегати не лише ззовні, а й зсередини.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua