Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 серпня 2021 року 12:26

День села відзначили у Теплівці

23 серпня, напередодні 30-ї річниці Незалежності України, теплівчани відзначили День села. Велелюдно, гамірно та весело було на сільському стадіоні.

Запашним короваєм зустрічали та пригощали гостей свята. Розрізати урочистий хліб запросили керівника ТОВ " Теплівська калина" Дмитра Капштика, адже за сприяння цього підприємства в населеному пункті вирішується багато нагальних питань. Крім нього, до вітань односельців долучилися й інші агропідприємства та місцеві підприємці. Зокрема, відзначили найстарших жителів Теплівки, новонароджених, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО/ООС та ліквідаторів наслівдків аварії на ЧАЕС. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто протягом останнього року відійшов у вічність.

Привітав присутніх міський голова Андрій Сімонов. Відзначив, що в Теплівці живуть щирі та гостинні люди, які вміють працювати та гарно відпочивати. Побажав хорошого настрою та відпочинку.

Урочисті вітання змінювали виступи учасників художньої самодіяльності, які дарували глядачам запальні пісні та гуморески. Майстри декоративно-ужиткового мистецтва представили виставку своїх робіт. Різноманітні смаколики, фотозона та розваги для дітей - кожен зміг знайти заняття для себе.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua