Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 серпня 2021 року 17:57

Шановні жителі Пирятинської громади!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює наші серця гордістю. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного з нас гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. День незалежності - це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним.

Щиро вітаю усіх жителів громади з 30-ю річницею незалежності України. Благополуччя та добра бажаю вам і вашим родинам, злагоди, порозуміння і згуртованості! Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

Андрій СІМОНОВ, міський голова

 

Відео привітання можна переглянути за посинанням https://fb.watch/7vv8jN8ajy/

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua