Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 серпня 2021 року 09:54

Лубенські рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на воді.

Фахівці ДСНС провели профілактичні бесіди на водних об’єктах з мешканцями Пирятинської міської територіальної громади. Під час спілкування рятувальники нагадали громадянам елементарні правила безпечної поведінки на воді, застерегли про небезпеку їх нехтування та вручили тематичні листівки. Рятувальники наголошували, що досить часто громадяни нехтують правилами безпеки, що, у свою чергу, може стати причиною трагічних наслідків.

Основними причинами нещасних випадків з людьми на воді є купання та перебування на території водоймищ в нетверезому стані, купання в необладнаних для цього місцях: ставках, озерах, водосховищах, малих річках з відсутністю на них спеціальних пляжів, купання у заборонених місцях, де встановлено відповідні таблички про заборону купання, необережне поводження у воді під час пірнання, стрибки з «тарзанки» та відсутність належного догляду за дітьми.

Лубенське районне управління ГУ ДСНС України у Полтавській області вкотре звертається до громадян з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки під час відпочинку на воді. Варто пам’ятати, що купатися можна лише на спеціально обладнаних для цього пляжах. Якщо такого поблизу немає обирайте безпечне для купання місце з поступовим схилом та твердим і чистим дном. Ніколи не пірнайте в незнайомих місцях, не заходьте у воду під час шторму. не запливайте далеко, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо ви не впевнені у своїх силах, не заходьте у воду в стані алкогольного сп'яніння, купання дітей повинно відбуватися виключно під наглядом дорослих, які добре вміють плавати, не наближайтесь до суден, човнів і катерів, які пропливають поблизу вас.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua