Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 серпня 2021 року 16:28

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти з питань організованого початку нового 2021/2022 навчального року та підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

В ході роботи керівникам закладів освіти доручено забезпечити належну підготовку підпорядкованих закладів освіти, відповідно до затверджених планів, організаційних та ремонтних робіт, що передбачає виконання основних робіт до початку експлуатації приміщень закладів освіти  в новому навчальному році.

Одним із актуальних питань порядку денного було питання вакцинації освітян. Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Наталія Шерзой наголосила, що на сьогодні є норми законодавства, де передбачено, що за наявності 80% вакцинованого педколективу заклади освіти будуть навчатися у повноформатному варіанті у жовтій, помаранчевій та навіть червоній зонах. Учні, вчителі та батьки втомилися від онлайн-уроків та прагнуть живого спілкування. "Спільними зусиллями ми маємо зробити усе для формування безпечного простору для усіх учасників освітнього процесу в школах" - зауважила Наталія Шерзой.

Керівник КП "Пирятинський ЦПМСД" Єгор Киричевський надав вичерпні роз'яснення щодо необхідності вакцинації освітян, а також наголосив, що вакциновані громадяни можуть уникнути важкого перебігу коронавірусної хвороби та врятувати життя.

Начальник відділу зосередила увагу на необхідному прискоренні завершення поточних ремонтів у закладах освіти, упровадження реформи шкільного харчування. Окрім того, працівники відділу обговорили питання цифровізації освітнього процесу з 1 вересня, ведення сайтів закладів, організації виховної роботи, підготовки до проведення серпневих заходів з педагогічними працівниками. Додатково розглянуто питання ведення фінансово-господарської діяльності закладами освіти.

У ході наради керівники закладів загальної середньої освіти отримали відповідні доручення та завдання, обов'язкові до виконання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua