Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 серпня 2021 року 17:09

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Обговорювали два питання: необхідність створення місцевої пожежної охорони на території Пирятинської громади та епідемічну ситуацію в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

“Питання створення місцевої пожежної охорони обговорюється вже не один рік. На підставі ст.62 Цивільного кодексу України такі підрозділи створюються у віддалених куточках громади, куди рятувальникам на надзвичайну подію їхати довго, в той час, як кожна хвилина на вагу золота”, - зазначив начальник 19 ДПРЧ Юрій Клименко. Також озвучив приблизну схему створення комунального підприємства та орієнтовний кошторис утримання місцевої пожежної охорони. Члени комісії взяли інформацію до відома та рекомендували винести питання на розгляд депутатів міської ради.

З другого питання інформували начальник районного управління Держпродспоживслужби Юрій Шніт та керівник  Пирятинського центру первинної медико-санітарної допомоги Єгор Киричевський. Ситуація котрольована, поки що в усій країні зберігається зелена зона, тому всі сили зараз докладаються на проведення вакцинації.

“Вакцинація – це єдиний спосіб зупинити пандемію. Вакцина є в наявності. Тож всі бажаючі можуть зробити щеплення проти COVID-19 вакциною Moderna виробництва США”, - акцентував Єгор Киричевський.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua