Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 серпня 2021 року 13:31

День села в Олександрівці

1 серпня в Олександрівському сільському клубі відлунав великий святковий концерт. Цього року разом із жителями Олександрівки, Рівного і Могилевщини День села відзначали і мешканці Першотравневого.

Село – це люди, які там живуть. А в Олександрівському старостинському окрузі вони талановиті, щирі та гостинні. Вітали присутніх зі святом міський голова Андрій Сімонов, староста Людмила Дронишинець, начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Сергій Валоваженко та керуючий відділенням ПП “Крячківка-Агро Плюс” Олександр Демиденко. Ювілярам, новонародженим, молодятам, а також родинам, які відзначили ювілейну річницю спільного подружнього життя, вручили подарунки. Аграрне підприємство відзначило грошовими призами учасників: ліквідації аварії на ЧАЕС, війни в Афганістані та АТО/ООС.

Відзначено подарунками й культурних діячів: дитячий вокальний ансамбль “Калинка”, Анатолія Дронишинця, Сергія Камінського. Ніні Черненко вручено сертифікат Міністерства культури та інформаційної політики України про проходження та успішне завершення освітньо-тренінгової програми “Академія культурного лідера”.

Дарували святковий настрій своїми виступами учасники художньої самодіяльності Олександрівської філії Пирятинського КГЦ і гості з Крячківки та Пирятина. У залі була облаштована виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua