Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 серпня 2021 року 10:05

Відбувся п’ятий карнавал «Королева бензоколонки»

 

31 липня в Пирятині відбувся п‘ятий ювілейний карнавал «Королева бензоколонки". Захід зібрав багатьох пирятинців та гостей громади.

Розпочалося святкове дійство зі спортивних змагань, до участі в яких долучилися дітлахи, далі відбулася святкова хода учасників фестивалю до місця зйомок фільму в районі автостанції №1.

Театралізоване дійство за участі акторів, переодягнених в костюми Людмили Добрийвечір, Панаса Петровича, Рогнеди Карпівни прийшлося до душі гостям свята, які бурхливими аплодисментами зустрічали акторів. Всіх учасників фестивалю та гостей привітав міський голова Андрій Сімонов, який побажав гостям та учасникам гарного святкового настрою і запевнив, що добрі традиції проведення подібних заходів у громаді будуть підтримуватися і надалі. Долучилася до вітань і співорганізаторка фестивалю, депутат міської ради Аліна Захарченко.

Під час заходу було проведено конкурс на кращий тематичний костюм 60-70-х років, переможниці якого отримали футболки з логотипом фестивалю.

Справжньою родзинкою цьогорічного фестивалю став виступ концертного ансамблю «Чураївна» Полтавської обласної філармонії, народної артистки України Наталії Хоменко, лауреата міжнародних конкурсів Лідії Кретової.

Завершилося святкове дійство переглядом фільму „Королева бензоколонки“ в імпровізованому кінотеатрі під відкритим небом.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua