Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 липня 2021 року 11:04

Новини із сесійної зали

 

Відбулася тринадцята сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання.

Перед початком розгляду питань порядку денного начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Ольга Яременко проінформувала присутніх про те, що наразі триває вакцинація проти СOVID-19. У Пирятинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини в наявності є вакцина «Мoderna», щепитися можна за власним бажанням, без попереднього запису, у 25 кабінеті.

У ході кількагодинної роботи сесії депутати заслухали та підтримали питання про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської територіальної громади за шість місяців 2021 року в частині реалізації місцевих програм. Відповідними рішеннями сесії внесено зміни до ряду діючих програм комунального  спрямування, підтримки закладів охорони здоров’я, освіти, діяльності міської ради. Затверджено зміни до бюджету громади на поточний рік, якими передбачено надходження 4,1 мільйона гривень субвенції державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. З них 1,5 мільйона – на будівництво дитячого майданчика на розі вулиць Соборна та площі Героїв Майдану, 2,6 мільйона гривень - на ремонт педіатричного відділення лікарні. Також змінами до бюджету передбачили співфінансування з обласним бюджетом придбання двох шкільних автобусів в сумі 1, 950 мільйона гривень.

За поданням міського голови затвердили старосту Теплівського старостинського округу Аллу Стегній та ввели її до складу членів виконкому. Також сесія підтримала і клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Інні Кайгородцевій – матері шести дітей.

Окрім цього, було розглянуто та прийнято відповідні рішення з ряду питань, що стосуються урегулювання земельних відносин.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua