Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 липня 2021 року 15:40

Акценти засідання виконкому міської ради

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули та прийняли відповідні рішення із 28 питань порядку денного. Значна частина питань стосувалася схвалення змін до цільових програм, які винесені на розгляд сесії.

Після внесення змін до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської ради територіальної громади на 2021 рік планується виділення додаткового фінансування на суму 1,6 млн грн. В тому числі на придбання трьох санітарних модулів загальною вартістю 1 млн 134,9 тисячі гривень. “Мова йде про сучасні модульні вбиральні. Там буде хороше обладнання. Один планується встановити в сквері “Фантазія”, другий – у дворі готелю, а третій – в районі Майдану Незалежності. Остаточне місце ще не визначено”, - пояснив міський голова Андрій Сімонов.

Члени виконкому заслухали та схвалили внесення змін до бюджету Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік. Начальник фінансового управління Світлана Кеда зазначила, що внесення змін до бюджету пов’язано з перевиконанням доходної частини бюджету, отриманням субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, субвенцій з обласного бюджету та інших субвенцій. Зокрема, субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, за сприяння народного депутата Максима Березіна, у сумі 4,1 млн грн буде направлено на капітальний ремонт педіатричного відділення Пирятинської лікарні (2,6 млн грн) у співфінансуванні з місцевим бюджетом 1,1 млн грн та 1,5 млн грн на облаштування дитячого майданчика на розі вулиці Соборна та площі Героїв Майдану. Один мільйон гривень субвенції з обласного бюджету за рахунок коштів Фонду розвитку територій області по квоті депутата обласної ради Івана Близнюка буде направлено на облаштування спортивних майданчиків в громаді.

Члени виконкому прийняли рішення про затвердження робочого проєкту “Будівництво світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Визволення-Цибаня-Ярмаркова-Аврущенка в м. Пирятин Полтавської області”. Проєктом передбачається встановлення 8 транспортних світлофорів, 6 – пішохідних, 36 дорожніх знаків і табличок, нанесення дорожної розмітки. Варто зауважити, що із встановленням світлофорів буде змінено напрямок головної дороги. Головною буде пряма Визволення-Аврущенка.

Крім цього, члени ухвалили рішення з ряду питань соціальної та комунальної сфери.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua