Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 липня 2021 року 15:04

Фахівці міської ради підвищують кваліфікацію

23-24 липня 2021 року у м.Вінниця відбувся форум „Від ідеї до успіху. Місцеві ініціативи змінюють життя українських громад“. Участь у заході взяли керуючий справами міської ради Ірина Козін, начальник відділу документообігу, звернень та контролю Тетяна Нестерець та головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я – представник ГО “Агенція розвитку Пирятинщини” Юлія Кабушка.

Учасники Форуму з різних міст України, а також з Польщі і Молдови, дискутували на тему співпраці органів місцевого самоврядування із громадськими організаціями, обмінювалися досвідом у цій сфері. Основні питання, які порушували спікери, були: традиції, виклики та інновації партиципації, ідеї та рішення для успішних громад, що громадські організації та муніципалітети можуть робити спільно, як розбудовувати партнерство між інститутом громадянського суспільства та місцевою владою, якими є пріоритети програм підтримки громадянського суспільства, як визначаються і який вплив на це мають українські громадські організації та інші.

Представники Пирятинської міської територіальної громади також поділилися своїм баченням, знаннями та досвідом, зокрема, щодо співпраці з громадськими організаціями та розвитку громадянського суспільства. Здобуті знання та навички фахівці муніципалітету будуть використовувати у своїй роботі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua