Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 липня 2021 року 15:42

Фестиваль "Древо роду кобзарського" продовжив свої заходи у Крячківці

Суботній фестивальний день завжди найбільш насичений подіями. На сьомому фестивалі ця традиція продовжилася. Тож учора гості свята мали можливість потанцювати, поліпити із глини, постріляти з лука, поспівати та найбільше - послухати чарівну музику бандуристів та лірників не лише з України, а й з Польщі та Ізраїлю.

Всі події фестивалю в Крячківці відбуваються на подвір'ї його незмінного організатора Юрка Фединського. Вони з родиною щороку приймають сотні гостей, поціновувачів кобзарування.

24 липня виступали гурти "Зілля","Буття", "Древо", "Цокотухи", майстер-клас із старовинних танців для всіх охочих влаштував Олег Бут. Місцевий житель Віктор Чуприна продемонстрував власні знахідки старожитностей. Він також навчав бажаючих стрільбі з лука. Щорічно фестиваль підтримує та відвідує Андрій Сімонов, цього разу він привітав присутніх як Пирятинський міський голова та побажав нових творчих здобутків.

Вечірня сцена порадувала інтерактивною моновиставою полтавки Катерини Гаврилової "Аурвіль" та ірландською музикою колективу з Харкова "Хім". Гості з Криму Елвіра Сарихаліл та Ігор Ходжаніазов представили годинну концертну програму кримськотатарської музики.

Захід проходить за підтримки управління культури, туризму та охорони культурної спадщини і в подальшому матиме підтримку міської ради, аби фестиваль став на новий міжнародний рівень.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua