Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 липня 2021 року 12:24

Пирятинські волонтери отримали звання “Волонтер України”

Сьогодні відбулось урочисте нагородження військових волонтерів Пирятинської громади нагрудним знаком “Волонтер України”. Цю почесну нагороду отримали три волонтери, які від самого початку і дотепер підтримують наших військовослужбовців. Серед них і міський голова Андрій Сімонов.

Світлана Німець, Андрій Сімонов та Віталій Ящик – люди, які готові витрачати свої сили, час і ресурси заради добробуту наших захисників, не чекаючи винагород та подяк. “За поданням 59-ї бригади, яка нині перебуває на Світлодарській дузі і щиро вдячна за допомогу пирятинцям”, - відзначив військовий волонтер Олександр Таргонський і передав нагрудні знаки.

Крім цього, вручив координатору волонтерського руху Пирятинщини Світлані Німець символічний прапор від волонтерів Київської області. “Відтепер у нас починає діяти Пирятинський відокремлений підрозділ Всеукраїнської громадської організації “Вірні назавжди”, - пояснила волонтерка.

Гарний настрій присутнім дарувала солістка Житомирської обласної філармонії і волонтерка Світлана Ніконорова. Її пісні викликали у присутніх і сльози, і посмішки та кликали у танок.

Після завершення заходу всі охочі підписали прапор України, який волонтери повезуть нашим захисникам в зону ООС.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua