Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 липня 2021 року 16:19

В Пирятині відбувся фестиваль творчості людей з інвалідністю

Сьогодні в Пирятинському культурно-громадському центрі відбувся фестиваль творчості людей з інвалідністю “Древній Пирятин”. До участі у заході були запрошені представники з усіх громад Лубенського району.

Привітали гостей фестивалю секретар Пирятинської міської ради Сергій Пазюк та голова Пирятинської районної організації інвалідів “Союзу організацій інвалідів України” Олег Сімон. На захід також завітали голова Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації “Союзу організацій інвалідів України” Сергій Чумак та голова організації осіб з інвалідністю округу Варен-Мюрец (Німеччина) Ханні Росек.

Фестиваль об’єднав майже 40 номерів: танцювальних, пісенних, гумористичних та декламаторських. У фойє культурно-громадського центру було облаштовано виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

Цього року до проведення фестивалю творчості людей з інвалідністю долучилися віряни церкви християн віри Євангельської.

Учасники “Древнього Пирятина” нагороджені дипломами та подарунками. Сергій Пазюк вручив грамоту міської ради Олегу Сімону за організацію соціальної підтримки людей з інвалідністю, активну громадську діяльність та участь в організації відкритого регіонального фестивалю творчості людей з інвалідністю.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua