Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 липня 2021 року 10:11

Працюють постійні комісії

 

Відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ.

Депутати розглянули ряд питань, серед яких – внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік, хід виконання Плану за 6 місяців поточного року. Також заслухали інформацію про дострокове припинення повноважень депутата Олексія Рябоконя – відповідна заява надійшла до міської ради 30 червня. Як повідомив секретар ради Сергій Пазюк, після прийняття відповідного рішення на сесії, буде направлено звернення до Пирятинської міської територіальної виборчої комісії щодо прийняття рішення про визнання обраним депутатом Пирятинської міської ради восьмого скликання наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку Полтавської обласної організації Політичної партії „ДОВІРА“.

Під час засідання комісії начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Сергій Валоваженко вніс пропозицію – ініціювати демонтаж виробів з бувших у використанні пластикових пляшок та автомобільних шин на території закладів соціальної сфери у громаді, адже їхнє використання шкодить навколишньому середовищу. Пропозиція була підтримана присутніми на зібранні. Також під час засідання обговорили питання подальшої долі колишнього приміщення міськради, де планується облаштовувати музей, зокрема депутат Богдан Дубецький наголосив на необхідності розпочинати роботи у будівлі найближчим часом. Голова комісії Аліна Захарченко внесла пропозицію про необхідність придбання у дитячі садочки сучасних ігрових майданчиків.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua