Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 липня 2021 року 18:00

Павільйон на автостанції, де продали зіпсований продукт, призупинив діяльність

Сьогодні заступник міського голови Михайло Мельниченко провів нараду з представниками Держпродспоживслужби, поліції та фахівцями міської ради стосовно ситуації, яка виникла в торговому павільйоні на автостанції. Вчора в соцмережі з’явився допис про те, що чоловікові, який був у Пирятині проїздом, продали зіпсований продукт.

Вранці представники Держпродспоживслужби відвідали вказаний павільйон. Як зазначив начальник Пирятинського районного управління Держпроспоживслужби Юрій Шніт, діяльність торгового об’єкту призупинено, продукція вилучена, як не придатна для реалізації, та утилізована згідно правил, в приміщенні проводяться заходи очищення. Держпродспоживслужба взяла на себе контроль заходів дезінсекції та дезінфекції, Податкова служба з’ясовує приналежність суб’єктів господарювання.

“Вкрай важливо, щоб продукти в об’єктах громадського харчування не лише на автостанції, а й в громаді в цілому, були якісні та безпечні. Тому потрібно ретельно перевірити їхню діяльність на відповідність всіх норм, які передбаченні чинним законодавством”, - зазначив заступник міського голови Михайло Мельниченко.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua