Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 липня 2021 року 17:45

Розпочалася підготовка до сесії

 

Засіданням депутатської комісії з питань  з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності розпочато підготовку до чергової сесії міськради, яка запланована на 28 липня.

Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік доповіла начальник управління економіки Ірина Солдатова. Також під час засідання комісії депутати заслухали та погодили винесення на сесію питання про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік , який проаналізували в частині реалізації діючих програм.

Підтримали члени профільної комісії внесення змін до програм освітнього спрямування, соціального захисту населення. Заслухали та рекомендували винесення на сесію і рішення про реорганізацію освітніх закладів – Давидівської, Дейманівської, Малютинської, Сасинівської загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів та Сасинівського закладу дошкільної освіти «Дюймовочка».

У роботі комісії взяв участь депутат обласної ради Іван Близнюк, який проінформував загал про перспективу розподілу коштів Фонду розвитку територій області. Зокрема, він повідомив, що кошти по його квоті традиційно  передбачено на розвиток спортивної інфраструктури в громаді. Серед них - на модульну роздягальню для стадіону в районі Пирятинського сирзаводу, на вуличні майданчики у Вишневому, Каплицях, у Пирятині по вулиці Гоголя, на придбання та монтаж обладнання для занять скейтбордингом на стадіоні «Ювілейний». По кожному з цих проєктів передбачено співфінансування з бюджету громади.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua