Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 липня 2021 року 16:34

Із засідання виконавчого комітету

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради, під час роботи якого було розглянуто та прийнято рішення з 24 питань порядку денного.  

Зокрема, підтримку членів виконавчого комітету здобули ряд питань соціального спрямування – надання матеріальної допомоги, призначення опікуна, піклувальника над малолітніми дітьми, взяття на квартирний облік тощо.

Відповідним рішенням виконкому скасовано дозвіл ФОП Синяковій Ю. на встановлення камер зовнішнього відеоспостереження в приміщенні майнового комплексу районного Будинку культури та зобов’язано їх демонтувати. Як повідомив під час інформування з цього питання начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Сергій Валоваженко, процес їх демонтажу розпочато ще напередодні проведення засідання.

Підтримали члени виконкому і продовження ФОП Валерію Козіну строку дії договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті «АС-1 – Ринок» (по вулиці Січових Стрільців) терміном до 3 жовтня 2026 року.

Розглянули та підтримали члени виконавчого комітету питання про надання дозволів на передачу в оренду приміщень, в тому числі, і шляхом проведення аукціону.  Відповідними рішеннями виконкому створено комісію з питань формування потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та постійно діючу комісію із локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території громади.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua