Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 липня 2021 року 20:45

Екофестиваль в Пирятині

Сьогодні біля культурно-громадського центру проходить Екофестиваль. Організувала захід ГО “Суспільний проект ”Еколтава”, з якою Пирятинська громада в січні цього року підписала Меморандум про співпрацю задля досягнення спільних цілей в проєкті “Роз’яснювальна кампанія у сфері поводження з відходами”, що фінансується в рамках Глобального проєкту GIZ “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”.

Протягом цього часу експерти проводили роз’яснювальну роботу в закладах освіти щодо збору, вивезення та утилізації відходів. Проведено кілька зібрань щодо напрацювання механізмів міжмуніципального співробітництва Пирятинської, Гребінківської, Чорнухинської та Новооржицької громад у сфері поводження з відходами.

На заході виступила координаторка проєкту Марина Садкіна, яка подякувала пирятинцям, що долучаються до місії – робити планету чистішою від сміття. Звернувся до громади і міський голова Андрій Сімонов: “Ми будемо працювати над концепцією поводження з відходами. І хочу звернутися до кожного з проханням бути свідомими. Тільки спільно ми зможемо звільнити нашу громаду від сміття та зберегти її природу.”

На відвідувачів заходу чекали різноманітні локації: стрільба з лука, перетягування линви, метання списа, віртуальної реальності та інформаційні буклети, представлені сонячні батареї. Крім цього, був розіграш подарунків у лотереї, також присутні отримували призи за правильні відповіді вікторини. Нагороди отримали учасники проєкту, які долучились до прибирання локацій, - представники Березової Рудки, Нових Мартиновичів, Грабарівки, Дейманівки та Пирятина. Наймолодша учасниця прибирання Даша Ящик також отримала відзнаку.

Гарний настрій присутнім дарували місцеві учасники художньої самодіяльності та гості – кавер гурт MASAZH. Концерт продовжується, тож долучайтеся!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua