Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 липня 2021 року 16:02

У школі № 6 планують обладнати бігові доріжки

Літо – традиційна для освітян пора для проведення ремонтів у приміщеннях навчальних закладів.

Днями міський голова Андрій Сімонов разом із заступником Тамарою Коваленко та начальником відділу освіти, молоді та спорту Наталією Шерзой побував в опорному закладі Пирятинська школа №6. Зустрілися з директором школи Миколою Василенком та обговорили першочергові потреби.

Зокрема, мова йшла про необхідність встановлення огорожі перед фасадом будівлі. Обговорили і плани на приміщення колишнього басейну, що розташоване на території школи. Присутні на зустрічі одноголосно погодилися, що його доцільно було б використати для облаштування спортзалу. В цьому напрямку і вирішено було працювати, розпочавши з виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Директор школи Микола Василенко наголосив на необхідності облаштування покриття бігових доріжок на стадіоні, адже окрім школярів свої тренування там проводять і вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи. У відповідь міський голова Андрій Сімонов повідомив, що вирішити дане питання буде можливо вже цьогоріч. Окрім цього, заплановано облаштувати і відмостку навколо приміщення школи.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua