Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 липня 2021 року 13:25

Заходи до Дня родини

 
З нагоди відзначення Дня родини відбулися святкові заходи, в рамках яких було відзначено патронатні родини та переможців фотоконкурсу. 
Зокрема, міський голова Андрій Сімонов привітав патронатну родину Оксани Скрибченко з Нових Мартиновичів, в якій наразі на вихованні перебуває двоє маленьких діток. «Дуже приємно, що ви займаєтеся такою благородною і потрібною справою, даруєте своє тепло і увагу діткам, які потрапили в складні життєві обставини», - підкреслив міський голова у вітальному слові та наголосив, що допомога родинам, які беруть на виховання діток, - одне із важливих завдань місцевої влади. 
Ще одна патронатна родина Оксани Волошиної не змогла бути присутньою на заході, тому свої подарунки отримає згодом.
Окрім цього, міський голова вручив відзнаки переможцям фотоконкурсу ,,Моя щаслива родина“, оголошеного Пирятинською міською радою на Фейсбук-сторінці з метою пропагування міцної, щасливої, успішної родини як основи зміцнення дружби, згуртованості, любові до батьків, свого роду. За підсумками голосування користувачів соцмережі найбільшу кількість «вподобайок» набрало фото родини Тютюнник, на другому місці – родина Жайворонок, на третьому – сім’я Плошко. Переможців було відзначено грамотами та подарунками міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua