Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 липня 2021 року 17:38

Відбулося позачергове засідання виконкому

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Рішеннями приватним підприємцям було надано тимчасові дозволи на розміщення дитячих розважальних атракціонів та нестаціонарних засобів для виносної торгівлі на території острова Масальського. Підтримку членів виконкому здобули і рішення про комісію з розгляду питань щодо придбання житла для лікарів, відповідним рішенням було підтримано її утворення та затверджено персональний склад.

Активно обговорили і в результаті підтримали члени виконавчого комітету питання про затвердження робочого проєкту «Капітальний ремонт. Організація дорожнього руху по вулиці Європейська в м. Пирятин». Як проінформувала з цього питання начальник відділу архітектури та містобудування  Марина Зергані, загальна вартість проєкту – 2 547 004 грн. Робочий проєкт передбачає організацію по вулиці Європейській велосипедних смуг, шляхом нанесення відповідної розмітки протяжністю 8965 метрів, демонтаж старих 51 дорожнього знака та встановлення 315 нових, встановлення бар’єрної огорожі в районі будинків по вулиці Європейській 37-41, заміну лежачих поліцейських по цій вулиці на сучасні - виготовлені з армованої гуми. Фінансування та реалізація проєкту заплановані на наступний рік.

Схвалення членів виконкому здобули і рішення відносно надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту міськради на передачу в оренду частини нежитлової будівлі в селі Березова Рудка. Також під час засідання було розглянуто питання соціального спрямування, зокрема про надання матеріальної допомоги на поховання.  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua