Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 липня 2021 року 14:18

“Молодь змінить Україну”

Сьогодні у Великій Кручі проходить перший навчальний модуль школи локального розвитку в рамках програми “Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021” Благодійного фонду родини Богдана Гаврилишина. Участь у засіданні беруть члени Молодіжної ради та небайдужі молоді люди Пирятинщини.

“Бажаю всім учасникам сьогодні максимально плідно попрацювати та отримати багато корисних знань і навичок, щоб генерувати цікаві ідеї та проєкти. Міська рада буде підтримувати вдалі Start-up та залучати на їхню реалізацію кошти. Нам разом робити нашу громаду успішною та комфортною для життя”, - відзначив міський голова Андрій Сімонов у вітальному слові.

Далі учасники переглянули уривки фільму про життєвий шлях та місію Богдана Гаврилишина “Місія - свобода”. Богдан Гаврилишин - український, канадський, швейцарський економіст, громадський діяч, меценат. Народився в Тернопільській області, та в роки Другої світової війни був вивезений з країни. Пізніше став громадянином Канади. Та душа українця завжди прагнула на Батьківщину. Тож з 1988 року почав працювати на громадських засадах в Україні. Був радником кількох президентів країни, прем’єр-міністрів та голів Верховної Ради. Став засновником Міжнародного інституту менеджменту в Києві. 2009 року створив Благодійний Фонд Богдана Гаврилишина, місія якого - це допомога людям нової генерації навчитись працювати в командах, підготувати до провідної ролі в суспільстві, мобілізуватися в політичному та суспільному житті України. 2016 року пана Богдана не стало. Україна продовжує свій шлях перетворення, тому місію продовжує родина.

Протягом дня учасники та експерти Програми обговорюватимуть шлях до успішного проєкту, участь молоді у прийнятті рішень, а також співпрацю влади і громади.

Варто зазначити, що 3 липня в Полтаві відбулося урочисте відкриття програми Фонду родини Богдана Гаврилишина, в якому взяли участь молодь Пирятинської громади та міський голова Андрій Сімонов.

Перевагами навчання для найуспішніших учасників та учасниць стануть навчальні поїздки до країн Європи: Швеції, Швейцарії, Австрії, Великої Британії, Польщі, Німеччини або Норвегії та отримання малого гранту для реалізації власного проєкту.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua