Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 липня 2021 року 19:09

Пирятинська громада налагоджує міжнародні зв’язки

З метою налагодження міжнародних партнерських стосунків сьогодні відбулась онлайн зустріч керівництва Пирятинської міської ради та представників Китайської Народної Республіки. Під час майже півторагодинної розмови міський голова Андрій Сімонов і його заступники Михайло Мельниченко, Тамара Коваленко, Олександр Котенко спілкувалися із представниками органів влади міста Хефей (площа міста 11,4 тис. кв.км, населення – майже 8 млн. осіб), району Баохе та повіту Фейдун.

“Китай для нас є прикладом у багатьох сферах, адже має одну із кращих економік світу. Важливо дізнатися про ваш досвід у прийнятті рішень у різних снапрямах, щоб розвивати та розбудовувати нашу громаду”, - відзначив міський голова у вітальному слові.

“Ми щиро сподіваємося, що райони і повіти зможуть встановити з Пирятином зв’язок і співпрацю у тих сферах, в яких будуть зацікавлені обидві сторони”, - зазначив директор канцелярії іноземних справ Народного Уряду міста Хефей Чен Цилян.

Кожна сторона презентувала свою громаду. Далі учасники онлайн зустрічі мали змогу задати уточнюючі питання про: географічне положення населених пунктів, транспортне сполучення, досвід роботи у комунальній та сільськогосподарській сферах.

Щоб закріпити партнерські зв’язки українська та китайська громади запросили один одного відвідати їхні населені пункти.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua