Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 липня 2021 року 08:41

Відбулася чергова сесія міської ради

30 червня відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

Перед початком розгляду питань порядку денного міський голова Андрій Сімонов вручив Подяку міської ради, управління культури, туризму і охорони культурної спадщини, відділу освіти, молоді та спорту генеральному директору ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимиру Бартошаку за подаровані книги Бориса Олійника «Очима добра».

Розгляд питань порядку денного розпочали з затвердження ставок місцевих податків та зборів. Нові ставки вступлять в силу з 1 січня 2022 року. Майже всі розміри ставок та зборів залишилися на рівні нині діючих на території міста, нові ставки податків діятимуть вже на території всіх населених пунктів громади.

Під час роботи сесії депутати підтримали внесення змін до ряду цільових програм. Частина змін становить суто формальний характер і пов’язана зі зміною відповідальних виконавців, розпорядників коштів чи перерозподілом фінансів всередині програм.

Відповідним рішенням сесії внесені зміни до бюджету громади на 2021 рік, які серед іншого пов’язані з отриманням субвенції з держбюджету на підвищення доступності Інтернету в сільській місцевості в сумі 1 002 330 грн, субвенції з держбюджету на розвиток ЦНАПу – 264 тисячі гривень.

Рішеннями сесії було затверджено Порядок придбання житла для багатодітних родин та для лікарів, дано дозвіл на списання основних засобів – дошки пошани та тумби, на якій раніше стояв пам’ятник, розташованих на площі перед адмінбудинком міської ради.

Окрім цього, значна частина питань порядку денного стосувалася врегулювання земельних відносин.

Наприкінці сесії секретар ради Сергій Пазюк проінформував загал про те, що до ради надійшла заява депутата міської ради Олексія Рябоконя про складання ним повноважень депутата. Відповідний проєкт рішення, як підкреслив Сергій Пазюк, буде підготовлено на наступну сесію. Окрім цього, він проінформував, що заява з проханням звільнити із займаної посади надійшла від старости Теплівського старостинського округу Володимира Колінчука.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua