Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 травня 2021 року 14:59

Про заходи Дня цивільного захисту

У закладах освіти громади відбулися заходи до Дня цивільного захисту. Педагоги провели бесіди та інструктажі з учнями і працівниками закладів з охорони праці, пожежної, радіаційної безпеки, реагування на надзвичайні ситуації, правил поводження з небезпечними та невідомими предметами, розповіли про порядок дій у разі загрози виникнення надзвичайної ситуації.

На перервах у закладах загальної середньої освіти звучали інформаційні повідомлення. Було здійснено відпрацювання евакуаційних заходів, під час яких учасники освітнього процесу дотримувалися плану евакуації з урахуванням протиепідемічних вимог, у тому числі на свіжому повітрі – 1 особа на 4 кв. метри території закладу освіти.

Долучилися до Дня цивільного захисту і заклади дошкільної освіти. Вихователі відпрацювали з дітьми питання безпечної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій різного характеру, які можуть виникнути у дитячому закладі. Діти демонстрували свої знання класифікацій стихійних лих та правил реагування у разі їх виникнення.

Основна мета та завдання Дня цивільного захисту:

- практична перевірка здатності учнів та вихованців грамотно та чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях;

- виховання впевненості учасників освітнього процесу в ефективності заходів, що проводяться цивільним захистом;

- формування та розвиток в учасників освітнього процесу високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, здатності самовіддано виконувати завдання цивільного захисту.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua