Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 травня 2021 року 16:03

Пройшла спартакіада з рекреаційних видів спорту

Сьогодні в Пирятині на стадіоні “Ювілейний” пройшла спартакіада з рекреаційних видів спорту для людей з інвалідністю. Свої здібності та навички учасники заходу демонстрували у змаганнях з бочче та “Городок”.

“Радий вітати учасників спартакіади. Варто зазначити, що Пирятинська міська рада підтримує ініціативи людей з інвалідністю. Цього року прийнята Програма соціальної підтримки сімей, дітей та молоді на 2021 рік, якою також передбачено близько 66 тисяч гривень на проведення та участь пирятинців у подібних заходах. Сьогодні бажаю всім гарно провести день, досягти хороших результатів та здобути перемогу”, - сказав міський голова Андрій Сімонов у своєму виступі.

Участь у спартакіаді взяли пирятинські діти та їхні батьки, представники Асоціації людей з обмеженими можливостями Семенівської селищної ради. Її керівник Павло Кобильченко провів майстер-клас, де детально розповів та показав правила ігор бочче та “Городок”. Далі почалися змагання.

За результатами ігор було визначено переможців в особистому та командному заліку. Тож, перше місце здобула команда Асоціації людей з обмеженими можливостями Семенівської селищної ради, друге – дитяча інклюзивна команда “Сонечко”, третє - команда батьків “Винахідливі”. Призери отримали кубки, грамоти і медалі. Міський голова Андрій Сімонов вручив керівникам команд ЮліяїПлошко та Павлу Кобильченку подяки Пирятинської міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua