Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 травня 2021 року 15:14

Про роботу відділення організації надання адресної натуральної допомоги

Одним із пріоритетних напрямків роботи Пирятинського центру надання соціальних послуг є надання соціально-економічних послуг одиноким, громадянам похилого віку, інвалідам, які мешкають на території об’єднаної територіальної громади. Аби клієнти закладу відчували себе комфортно та мали доступ до необхідних послуг, дружній колектив професіоналів своєї справи з турботою, тактом, добротою, на принципах індивідуального підходу виконує свою місію.

Фахівці відділення надають комплекс соціальних послуг на безоплатній основі. До переліку послуг входять: перукарські, прання білизни та одягу, ремонту одягу та взуття, комплексного обслуговування та ремонту будинків (ремонт вікон, дверей, парканів, косіння трави, розпилювання та рубання дров тощо). З метою надання різних видів допомоги одиноким громадянам відділення співпрацює з благодійними організаціями, приватними підприємцями.

У напрямку наближення соціальних послуг до населення у віддалених населених пунктах громади надаються перукарські послуги за місцем проживання. З 2018 року функціонує віддалене робоче місце перукаря в селі Вишневе.

При відділенні функціонує безкоштовний пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації, де жителі громади мають можливість взяти у користування технічні та інші засоби реабілітації: ходунки, пахові та ліктьові милиці, палиці, інвалідні візки, стільці нічні та ін.).

При відділенні діє Банк речей, де виходячи з можливостей, наявної матеріально-технічної бази безоплатно забезпечуються одинокі громадяни бувшим у користуванні одягом та взуттям за рахунок отриманої благодійної допомоги від жителів громади.

Відділення організації надання адресної натуральної допомоги постійно проводить роботу з виявлення осіб, які потребують соціального захисту та допомоги.

Відділення працює: пн.-чт. з 8.00 - до 17.00, пт. з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00, вихідні дні: субота, неділя.

При собі мати: паспорт громадянина України, документ у якому зазначено реєстраційний номер облікової картки платника податків громадянина України, пенсійне посвідчення та  довідка до акта огляду медико-соціальною експертною комісією (для осіб з інвалідністю).

Наша адреса: м. Пирятин, вул. Соборна, 19 кабінет №1, контактний телефон: (05358)3-13-53.

(Фото з архіву центру надання соціальних послуг)

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua