Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 травня 2021 року 15:46

У Гурбинцях розпочинають будівництво каплички

Сьогодні у Гурбинцях розпочали закладення фундаменту під будівництво каплички ПЦУ. Роботи розпочаті за фінансового сприяння уродженця села Михайла Божка, виконують роботи сільські чоловіки.

«Планували розпочати на вихідних, але сьогодні склалися прекрасні погодні умови, тому, відклали всі домашні справи і розпочати роботи, - розповів один із учасників процесу Андрій Дементієнко. – Люди зібралися виключно добровільно, в кого був час і було бажання долучитися до гарної справи».

До роботи взялися завзято – зранку і до обіду земляні роботи і укладання арматури для майбутнього фундаменту було виконано.

На розпочатому будівництві побував заступник міського голови Михайло Мельниченко.

«Дуже приємно спостерігати за такою співпрацею вихідця з села, людини, яка має можливості допомогти фінансово, і активної сільської громади, котра готова зробити свій вклад в розвиток населеного пункту, - відзначив він за результатами поїздки. – Зі свого боку, як представники влади ми будемо підтримувати подібні ініціативи. Зокрема, сьогодні почув прохання про необхідність допомогти у вирішенні питання енергопостачання на будівництво. Долучимося до цього процесу і допоможемо».

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua