Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 травня 2021 року 10:29

Працювала бюджетна комісія

20 травня відбулося засідання депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності.

Депутати погодили внесення змін та затвердження ряду програм, які попередньо були розглянуті на профільних комісіях цього тижня. Зокрема, серед інших були підтримані зміни до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік, Програми покращення матеріально-технічної бази КП „Каштан“ на 2021 рік, до Програми щодо запобігання поширення пандемії вірусних інфекцій на території Пирятинської міської територіальної громади КП „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги Пирятинської міської ради“ та до ряду інших.  

Обговорили на засідання і питання про передачу Управлінню культури, туризму та охорони культурної спадщини в оперативне управління майна комунальної власності громади – колишнього приміщення міської ради. Як підкреслила в ході обговорення питання заступник міського голови Тамара Коваленко, наразі робочою групою напрацьовується концепція по розташуванню у цій будівлі музею, до процесу долучається відома землячка-журналістка Ольга Герасим’юк, яка в свою чергу сприятиме залученню до процесу висококласних столичних фахівців.

Загалом, всі запропоновані до розгляду на комісії питання, здобули підтримку членів комісії та були запропоновані до винесення на чергову сесію.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua