Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 травня 2021 року 11:15

Триває підготовка до чергової сесії

18 травня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули та прийняли рішення з ряду питань, запланованих до розгляд на черговій сесії.

Підтримку членів профільної комісії здобула Програма організації рятування людей на водних об’єктах міста у літній період, загальною вартістю 76,4 тисячі гривень – ця сума передбачена на оплату праці рятувальників, що працюватимуть в літній період на посту на Масальському.

До Програми покращення благоустрою Пирятинської міської територіальної громади запропоновано зміни в частині довиділення коштів на боротьбу з амброзією – 100 тисяч гривень з бюджету територіальної громади, 100 тисяч гривень -  бюджету області. «Ми маємо намір взяти участь у програмі фітосанітарних заходів по ліквідації регульованих шкідливих організмів на території області, якою передбачене співфінансування обласного та місцевого бюджетів», - проінформував з цього питання завідувач сектору агропромислового розвитку управління економіки та агропромислового розвитку виконкому міськради Павло Повшедний.

Підтримали члени комісії і передачу на баланс ОСББ багатоквартирних будинків по вулиці Європейська, 66-А та 66-Б, і питання прийняття у комунальну власність громади КП «Малютинське». Інформуючи з даного питання, головний спеціаліст юридичного відділу виконкому міськради Олександр Кудрявцев підкреслив, що це підприємство – в нормальному господарському стані, не має заборгованостей, тому відносно його прийняття у комунальну власність жодних пересторог не виникає.

За пропозиціями розробників у порядок денний було внесено та підтримано питання внесення змін до Програми покращення матеріально-технічної бази КП «Каштан» і Програми придбання вуличних дитячих майданчиків.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua