Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 травня 2021 року 19:38

Депутатська комісія встановила порушення у діяльності журналіста Вадима Кирпиченка

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Перші три питання порядку денного депутати розглянули швидко. Після виступу доповідача – заступника міського голови Тамари Коваленко стосовно змін до Положення про Молодіжну раду голова комісії Аліна Захарченко висловила побажання щодо діяльності такої ради. Зокрема, щоб молодь активніше долучалася до суспільного життя громади.

Далі депутати перейшли до питань, які були запропоновані до розгляду. Аліна Захарченко запропонувала розглянути питання стосовно оренди приміщення в Культурно-громадському центрі редакцією «Свіжий Апельсин» та допуску до приміщення її редактора Вадима Кирпиченка.

«Ніяких договірних відносин з Вадимом Кирпиченком та виданням "Свіжий Апельсин" у нас немає. Орендує приміщення ФОП Синякова і договір укладено саме з нею», - зазначив начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Сергій Валоваженко. Тож, заслухавши всі сторони конфлікту, комісія погодилася з очільником галузі культури щодо порядку роботи закладу та його графіку.

Секретар міської ради Сергій Пазюк також запропонував розглянути питання про дотримання журналістської етики журналістом Вадимом Кирпиченком. «Критика повинна бути і до цього всі ставляться адекватно, але ж вона має бути конструктивною, без образливих та лайливих слів», - зазначив Сергій Пазюк. Депутати ознайомилися зі змістом дописів та коментарів журналіста. В результаті комісія прийняла рішення встановити порушення правових засад та морально-етичних норм у діяльності журналіста Вадима Кирпиченка та звернутися до Комісії з журналістської етики.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua