Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 травня 2021 року 18:39

Депутати готуються до сесії

В рамках підготовки до чергової сесії міської ради цього тижня розпочалися засідання постійних профільних депутатських комісій. Першим відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності.

Підтримку депутатів здобула Програма розвитку та підтримки КП «Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги Пирятинської міської ради» на 2021 рік. Заходами Програми для покращення матеріально-технічного стану приміщення закладу Центру, передбачено здійснити заміну електропроводки у будівлі, зокрема, в частині кабінетів, які планується здавати для роботи стоматологів; поточний ремонт покрівлі будівлі та заходи з протипожежної безпеки. Загальна сума Програми - 463,3 тис. грн.

Заслухали члени комісії і два листи, що надійшли від КП «Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради». Один з них - стосовно оплати послуг з монтажу киснепроводу, який в лікарні було зроблено ще наприкінці минулого року і завдяки чому Пирятинська лікарня має один із найвищих на рівні області показників забезпечення киснем ліжко-місць. Попередньо члени профільної комісії погодили внесення даного заходу до Програми запобігання поширення пандемії вірусних інфекцій на території  Пирятинської територіальної громади комунальним підприємством „Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ , далі буде проведено роботу з пошуку джерел його співфінасування, зокрема, сприяння у залученні коштів обласного бюджету пообіцяв депутат облради Іван Близнюк, який взяв участь у роботі комісії.

Окрім цього, члени комісії розглянули та підтримали винесення на сесію ряду питань, пов’язаних зі зміною  виконавців заходів програм, що пов’язано із появою нових розпорядників коштів, зокрема, відділу освіти, молоді та спорту міської ради.

Питання, розглянуті на зібранні, комісія рекомендувала до розгляду на сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua